top of page
Srestaurant

 Restaurant

Restaurantul Sofia are o capacitate de 370 - 400 de persoane și poate fi închiriat pentru a organiza și evenimente ori mese festive.

Acesta dispune de asemenea de terase exterioare având o capacitate generoasă și grătar din piatră, unde la cerere se poate prepara proțap ori alte specialități tradiționale.

ssauna
asd_edited.jpg

Sală de conferințe

Găzduiește-ți evenimentul business la Sala de conferință a Hotelului Sofia, ce vă oferă un spațiu deschis având o capacitate de 80 de persoane, unde, de asemenea, aveți la dispoziție internet wireless, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, mobilier și terasă exterioară proprie.

sfacilitati

Piscină, saună și masaj

Piscină acoperită, cu apă încălzită (aproximativ 27-30 grade celsius) şi atmosferă încălzită este iluminată interior subacvatic. Încalzirea şi dezinfectarea apei se face printr-un sistem automat asistat de calculator.

Aceasta este completată de o saună, cu o capacitate de 8-10 persoane, are vestiar propriu cu grup sanitar si cabină pentru duş precum şi cu sală pentru masaj dotată cu mobilier adecvat. (pentru masaj se percep taxe suplimentare)

PHOTO-2019-11-26-22-36-59.JPG
Image by alan caishan
spaaa.jpg
bottom of page