Hotel Sofia vă invită să sarbatoriți Paștele pe plaiul Sfânt al Bucovinei, binecuvântat de mănastirile: Sucevița, Moldovița, Putna, Voroneț și Humor.

              Sarbatorile pascale aduc lumina în sufletul oricarui creștin. Este o perioadă în care ne dorim să fim alături de cei dragi, intr-o atmosferă caldă, ce aduce liniște sufletească .

   Vă invitam să luați lumina în Sfânta Noapte a Învierii la Mănăstirea Sucevița, aflata la aproximativ 4,5 km de hotelul nostru.

   Sejurul cuprinde 3 nopți de cazare cu pensiune completa(mic dejun, prânz, cina) în perioada 23-26 aprilie 2022.

 

Prețul sejurului de 3 nopți este  :

 

                Camera dubla twin - 3500 lei/sejur
                Apartament(2 adulti) 4000 lei/ sejur
                Suita(2 pers) 3750 lei/ sejur

 

 Copiii până în 5 ani beneficiază de gratuitate la cazare și masa.

 Copiii intre 5-14 ani beneficiază de gratuitate la cazare iar contravaloarea pentru masa este 700 lei /sejur.

Menționam că reducerea pentru copii se aplica doar în cazul în care aceștia sunt cazați în camera/ apartament cu 2 adulți.

 

Pentru odihna și relaxare hotelul vă pune la dispoziție zona SPA (piscina, sauna, biliard și tenis de masa) care este inclusa  în prețul  sejurului.

 

Specificam faptul că pe 24 aprilie, în cadrul prânzului și cinei festive de Paste, cât și în data de 25 aprilie, în cadrul prânzului tradițional și a cinei, băuturile alcoolice(palinca, afinata, vinul casei alb, roșu, rose) și băuturile nonalcoolice(apa plata, apa minerala, sucuri gama Coca Cola, cafea, ceai) sunt incluse în tarif.

 

Meniurile pregătite pentru Sfintele Sărbători de Paste vor cuprinde preparate din bucătăria românească tradițională și moderna, precum și din cea internațională, toate asociate cu un bogat sortiment de cea mai buna calitate de băuturi alcoolice și nonalcoolice, calde și reci.

 

Condiții de rezervare :

50% avans pentru o rezervare ferma

                      50% cu 10 zile înaintea începerii sejurului

NOTA:

În cazul în care se anulează rezervarea, avansul se vă reporta pentru o perioada viitoare.